Yalım Beldesine Düğün Salonu

Mardin’e bağlı Yalım beldesinde yapımı devam eden düğün salonu bitme aşamasına geldi.

Yalım Beldesine Düğün Salonu

Yalım Belediye Başkanı Abdulkerim Adam, Ocak ayı sonunda bitirilecek düğün salonunun beldenin ve Mardin halkının hizmetine sunacaklarını belirtti.

Yalım Belediyesi tarafından 10 dönüm arazi üzerine yapılan giriş bölümü ile birlikte 2 bin kişilik düğün salonu tamamlanarak hizmete girecek. Çelik konstrüksiyon sistemi ile yapılan düğün salonu bölge halkının gelenek ve göreneklerine uygun şekilde dizayn edildi. Salonda tuvalet, servis odası, mutfak, gelin odası ve müdüriyet odası bulunuyor. Düğün salonu yaz kış iklim şartlarına göre projelendirildi.

Son çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Abdulkerim Adam, "Seçim vaatlerimiz içinde bulunan düğün salonunu yaparak halkımıza sunmanın gururu içindeyiz. Ana salon ve giriş salonu ile birlikte toplam 2000 bin davetlinin barınabileceği salonda yemekli etkinlikler için araç ve gereçleriyle birlikte mutfak sistemi kurduk. Bölge halkının gelenek ve göreneklerine uygun etkinlikler yapacak şekilde bir tesis yaptık. Yalım ve bölge halkına hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İHA