Tatvan'da Polikliniklerde Mesai Saatleri Uzatıldı

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa İkizek, kulak burun boğaz, radyoloji ve kardiyoloji bölümlerinde mesai saatlerini uzattıklarını söyledi.

İkizek, yaptığı açıklamada, yaklaşık bir ay önce dahiliye, göğüs hastalıkları, genel cerrahi, diş hastalıkları, üroloji, nöroloji ve ortopedi polikliniklerinde çalışma saatini 17.00'dan 19.00'a kadar uzattıklarını anımsattı.
Vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla kulak burun boğaz, radyoloji ve kardiyoloji bölümlerinde de mesai saatlerini 19.00'a kadar uzattıklarını ifade eden İkizek, şöyle konuştu:
"Hastalara daha iyi hizmet vermek ve onlara daha çok vakit ayırmak için 10 polikliniğimizde mesai saatlerini 19.00'a kadar uzattık. Hastanede her geçen gün sağlık hizmeti alanımızı genişletiyoruz. Bu kapsamda dahiliye, göğüs hastalıkları, genel cerrahi, diş hastalıkları, üroloji, nöroloji ve ortopedi, kulak burun boğaz, radyoloji ve kardiyoloji bölümlerinde mesai saatlerini 19.00'a uzattık. Diğer polikliniklerimizde de mesai saatlerini uzatmayı hedefliyoruz."
Vatandaşlardan Cevdet İlberk ise uygulamadan memnun kaldıklarını belirtti.

Köyde oturdukları için hastaneden randevu almada sıkıntı yaşadıklarını kaydeden İlberk, "Bu nedenle muayene ve tahlil sonuçları mesai bitimine kadar yetişmiyordu. Bir gün sonra tekrar hastaneye gelmek zorunda kalıyorduk. Yeni uygulama sayesinde hastanedeki bütün işlerimizi bitirip köye dönüyoruz. Uygulamada emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tedavi için Ahlat'tan, Tatvan Devlet Hastanesine gelen Ayfer Kara da uygulamanın diğer bölümlerde de başlatılması gerektiğini dile getirdi.
Kaynak: AA