Kdz. Ereğli Tso Nakliyecileri Bir Araya Getiriyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker ilçede ki nakliyeleri tek çatı altında birleştirmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Kdz. Ereğli Tso Nakliyecileri Bir Araya Getiriyor

Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Akyüz, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker’i makamında ziyaret etti. 18 Ocak 2014 Cumartesi günü yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na aday olduğunu söyleyen Akyüz, seçimleri kazanmaları durumunda ilçedeki kamyoncu esnafının sorunlarının çözümü için TSO Yönetimi ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker ise bir süre önce ilçede nakliye sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile kamyoncu esnafları ile bir araya geldiklerini ve bu sektörün canlandırılması için çalışma başlattıklarını ifade etti.

Tetiker ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz hafta nakliye işi yapan firmalar ve kamyoncularla TSO toplantı salonunda bir araya geldik. Nakliye sektörünün sorunları ve bu sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Şu anda arkadaşlarımız tüm nakliye firmalarını, kamyon sayısını, şoför sayısını çıkartmaya çalışıyorlar. Bundan sonra nakliyecileri kooperatif altında mı toplarız ya da şirket mi kurarız? Bunun üzerinde duruyoruz. Burada kesinlikle ERDEMİR’e endeksli değiliz. Tabi ki onlardan da taleplerimiz olacak. Ancak bizim zaten burada belli bir yükü olan boru, profil ve dilme-kesme fabrikalarımız var. Ereğli’de nakliye sektörünü yeniden canlandırmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA