Ak Parti Çayırova Teşkilatı 21. Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Asırlık projeleri hayata geçiren, ekonomik anlamda güçlenen, ülkeler arasında söz sahibi olan bir Türkiye'nin devamı için çok çalışmalı ve partimizi yeniden yeni başarılarla daha ileri seviyelere taşımalıyız" dedi.

Çayırova Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen AK Parti Çayırova Teşkilatı 21. Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Şeker, AK Parti'nin 10 yıldır yaptığı hizmetlerinin devam etmesi için yerel seçimlerin ve gelecek seçimlerin ayrı bir önem taşıdığını söyledi.

Türkiye'nin yeni hizmetlerle AK Parti ile tanıştığını vurgulayan Şeker, "Asırlık projeleri hayata geçiren, ekonomik anlamda güçlenen, ülkeler arasında söz sahibi olan bir Türkiye'nin devamı için çok çalışmalı ve partimizi yeniden yeni başarılarla daha ileri seviyelere taşımalıyız" diye konuştu.

Şeker, Türkiye'nin AK Parti iktidarından önceki tüm borcunun gayri safi yurt içi hasılanın yüzde 75'i kadar olduğunu savunarak, "Türkiye'nin gelirinin yüzde 75'i borca gidiyordu. Bugün bu rakamı yüzde 35'lere düşürdük. Daha birçok sayısal örnekler verebiliriz. Türkiye'nin IMF'ye 23,5 milyar dolar borcunu kapattık. Şimdi ise IMF bizden borç alabilmek için görüşmeler yapıyor. İşte Türkiye AK Parti iktidarı ile nereden nereye geldi hep birlikte görüyoruz. Bu çalışmalarımızı, hedeflerimizi hep birlikte gerçekleştirmek için çok çalışmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ise Kocaeli teşkilatlarının her zaman seçime hazır olduğunu dile getirerek, ev ev, kapı kapı ziyaretler gerçekleştirerek Türkiye'nin değişimini anlatmaları gerektiğini anlattı.
Kaynak: AA