Ak Parti Antalya Milletvekili Enç Açıklaması

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, 30 Mart'ın Antalya için bir milat olacağını belirterek, "Antalya, gelişmesi gerekirken 5 yıl geriye gitti. İnşallah, 30 Mart'tan sonra Menderes Türel ile yeniden Antalya kazanacak" dedi.

Enç, İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barçin ve partililerle Yıldız, Memurevleri ve Varlık mahallelerinde taksi durakları, muhtarlık, ev ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Sadece seçimden seçime değil, her zaman halkla iç içe olduklarını söyleyen Enç, Menderes Türel döneminde yapılan yatırımlara yenilerinin eklenmediğini savundu.
Antalya'nın son 5 yılda hizmet alamadığını iddia eden Enç, "Antalya, gelişmesi gerekirken 5 yıl geriye gitti. İnşallah, 30 Mart'tan sonra Menderes Türel ile yeniden Antalya kazanacak. AK Parti kadroları olarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Enç, 30 Mart'ın Antalya için bir milat olacağını belirterek, "Antalya hak ettiği hizmeti yeniden almaya başlayacak" diye konuştu.

Kaynak: AA