Tahsin Tarhan Kyöd'ün Kaynaşma Toplantısına Katıldı

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı Tahsin Tarhan, İl gençlik kollarının KYÖD düzenlediği kaynaşma toplantısına katıldı.

Tahsin Tarhan Kyöd'ün Kaynaşma Toplantısına Katıldı

Toplantıya Kocaeli CHP Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli milletvekilleri Dr. Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen CHP, il ve ilçe örgütleri ile ilçe belediye başkan adayları hazır bulundu.

Toplantıda konuşan Tarhan, ‘’Gençler hepinizin sorunlarını biliyorum. Ne zorluklarda barındığınızı, ne zorluklarla okula gittiğinizi biliyorum. Kocaali sözde üniversite kenti. Bugün Bursa’da sanayi kenti. Onlarında futbol takımı var. Sosyal demokratlar iktidarda olmasaydı Kocaali’ye üniversite kurulmazdı" dedi
Tarhan toplantıya katılan katılımcıları el ele tutuşturarak, "Cumhuriyet kazanımlarını, Ülkemin ve halkımın mutluluğu için çalışacağıma, zalime karşı mazlumun yanında olacağıma, kentime ve kentlime sahip çıkacağıma, doğayı ve çevreyi sevip koruyacağıma, 30 Mart’a kadar durmadan çalışacağıma ant içerim’’ diye yemin ettirdi. Tarhan’ın bu yemin yöntemi salonu dolduran yüzlerce partili tarafından ayakta alkışlandı.

Daha sonra yapılması planlanan yürüyüş programı hava muhalefeti nedeniyle ertelenerek program son buldu.
Kaynak: İHA