Yeni Yıla Boğaz Köprüsü Üzerinde Girdiler

İstanbul’da yeni yılın kutlandığı en ilginç yerlerden biri Boğaz Köprüsü oldu.

Yeni Yıla Boğaz Köprüsü Üzerinde Girdiler
Kutlamalar sırasında arkadaşları tarafından Boğaz Köprüsü’nde unutulan bir kadın ise ilginç görüntüler oluşturdu.
Yeni yıl coşkusu İstanbul’un farklı semtlerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. İstanbul’daki en ilginç kutlamalardan biri ise Boğaz Köprüsü üzerinde yaşandı. Yeni yılı farklı şekilde kutlamak isteyen vatandaşlar Boğaz Köprüsü’ne akın etti. Saatlerin 00.00’ı göstermesi ile köprü üzerinde araçlarında inen vatandaşlar, 10’dan geriye saydı. Köprü üzerinde dans eden vatandaşlar, doyumsuz manzaranın tadını çıkardı. İstanbul’daki çeşitli kutlamalarda atılan havai fişekler de Boğaz Köprüsü’nde ilginç görüntüler oluşturdu. Boğazdaki çok sayıda tekne de yeni yılı siren çalarak kutladı.

Köprü üzerine yeni yıl kutlaması için gelen bir aile, “Çok mutluyuz yeni yıla köprüde girmek istedik. Buraya geldik” dedi.

Doğumuna 15 gün kalan bir kadın da yeni yılı kutlamak için Boğaz Köprüsüne gelenler arasındaydı. Hamile kadın, “Biz buraya 3 kişi geldik. Ben hamileyim. Daha çocuğum doğmadan bu atmosferi yaşasın istedim” diye konuştu.

Kutlamalar sırasında köprü üzerine gelen polis de araçlar sahiplerini uygun bir dille uyararak hareket etmelerini istedi. Boğaz Köprüsü’ndeki en ilginç görüntü ise bu sırada yaşandı. Araçların hareket etmesiyle köprü üzerinde bir kadının yürüdüğü görüldü.

Kadının yanına yaklaşan polis, nereye gittiğini sordu. Kadın ise, “Ben burada duruyordum. Daha sonra araba hareket etti. Köprünün üzerinde kaldım. Şimdi dönüp Mecidiyeköy’de bizi almaya gelecekler” cevabını verdi

Polis ekipleri de durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Kadının polis otosuna bindiren ekipler, köprü çıkışına kadar götürerek arkadaşlarına teslim etti.
Kaynak: İHA