Zihinsel Engellileri Yetiştirme ve Koruma Derneği'nden, Sedefçi'ye Ziyaret

EDİRNE - Zihinsel Engellileri Yetiştirme ve Koruma Derneği üyeleri Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi ziyaret etti.

Sedefçi, belediyedeki ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

Dernek yöneticilerini tebrik eden Sedefçi, "Sizlerin emeklerine saygım büyük. Öyle büyük bir gönül işi yapıyorsunuz ki takdir etmemek mümkün değil. Toplumumuzda zihinsel engelli diye tabir ettiğimiz ancak benim için dünyanın en güzel varlıklarını topluma kazandırma mücadelenizi takdirle karşılıyorum. Edirne Belediyesi olarak, her daim sizlerin yanında olmaya gayret sarf ediyoruz. Sizler de bize gelerek talep ve önerilerinizi ilettiğiniz içinde ben çok memnun oldum. Belediye olarak ve bu toplumun bir ferdi olarak çocuklarımızın faydasına olacak her türlü projede sizlerin yanındayım" diye konuştu.

Sedefçi, minik engelli Cansu Pınar Kıran ve Nil Gören ile sohbet etti.

Ziyarette, derneğin yönetim kurulu üyeleri Hatun Kıran, Güler Gören, Sedef Durna, Cansu Pınar Kıran ve Nil Gören ile aynı zamanda belediye başkan yardımcısı olan Ertuğrul Tanrıkulu yer aldı.

Kaynak: AA