AK Parti Konya Milletvekili Türkmenoğlu Stk'ları Ziyaret Etti

KONYA - AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti Konya Teşkilatı Halkla İlişkiler Başkanlığınca düzenlenen programla Konya'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Türkmenoğlu, STK ziyaretleri kapsamında, Konya Gazeteciler Cemiyeti, Dost Eli Yardımlaşma Derneği Konya Şubesi, Kızılay Derneği Konya Şubesi, Sosyal Araştırmalar ve Dayanışma Vakfı,Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Konya Şubesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Konya Şubesi'ni ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretleri değerlendiren Konya Milletvekili Türkmenoğlu, sivil toplum kuruluşları ziyaretinin verimli geçtiğini söyledi.

AK Parti İl Teşkilatı'nın programlarıyla vatandaşlarla birlikte olduklarını bildiren Türkmenoğlu, "Halkımızın partimize ve hükümetimize olan desteği çok yüksek. Bu da işimizi ne kadar doğru yaptığımızın da bir göstergesidir. Bizler halkımızdan ve bizi biz yapan değerlerimizden asla kopmadık. Bunun ödülü olarak milletimiz her dönemde artan desteğini aldık" diye konuştu.

Kaynak: AA