Tanrıverdi'den Keleşoğlu’na Taziye Ziyareti

AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kula Eski Belediye Başkanı Mustafa Keleşoğlu ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Tanrıverdi'den Keleşoğlu’na Taziye Ziyareti
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Eski Sümerbank Halıcılık Ege Bölge Müdürü Adil Keleşoğlu’nun ağabeyi eski belediye başkanı Mustafa Keleşoğlu ve işadamı Hakkı Keleşoğlu’nu taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

Taziye ziyaretinde Tanrıverdi’ye, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez eşlik etti. Eski belediye başkanı Mustafa Keleşoğlu’na amcasını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade eden AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, “Sizin ve tüm ailenizin yaşadığı derin acınızı bizlerde paylaşıyor size ve ailenize Allah’tan sabır, ebedi istirhatgahına uğurladığınız Adil amcamıza Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Eski belediye başkanı Mustafa Keleşoğlu ise kardeşinin 85 yaşında hayatını kaybettiğinin kendisinin ise Kasım ayında 103 yaşına gireceğini söyleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti
Keleşoğlu Hüseyin Tanrıverdi, Selim Aşkın ve Nejat Gülmez ile sohbet ederek, kısa kısa mesajlar verdi. Keleşoğlu, "Dışarıdan Türki’yeye karşı çok tutumsuzluklar var. Fakat Türkiye'nin gücü ve varlığı bu tutumlara karşı her zaman bu varlığını muhafaza etmesini bilir. Sizlerin yapmış olduğunuz bu görevlere herkes nail olamaz çalışma hayatınızda sizlere başarılar diliyorum" dedi.

Keleşoğlu, Hüseyin Tanrıverdi başta olmak üzere taziye ziyaretinde bulunanlara ayrı ayrı teşekkür etti.
Kaynak: İHA