Azeri Kadınlardan Tartan'a Ziyaret

Azerbaycan Kadın Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı makamında ziyaret etti.

Azeri Kadınlardan Tartan'a Ziyaret
Kuruluşunun üzerinden çok az bir zaman geçen çiçeği burnunda derneğin üyelerinin sevgi ve selamlarını getiren Dernek Başkanı Cevahir Damar, kadınlara verdiği destek nedeniyle Başkan Tartan’a teşekkür etti. Türkiye’de yaşayan, iş, evlilik gibi nedenlerle yaşamlarına burada devam eden Azeri kadınları bir çatı altında buluşturduklarını söyleyen Damar, “Derneğimizi yeni kurduk ve ilk ziyaretimiz Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a gerçekleştirildi.

Çünkü kadınlara verdiği destek, sivil toplum kuruluşları ve derneklere gösterdiği özen herkes tarafından biliniyor” dedi.

Dernek yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Kadınlar bizim baş tacımız. Sadece sosyal yaşama, toplumsal gelişime katkı koymuyor aynı zamanda üretkenliği ile de topluma örnek oluyorlar. Üstelik böyle yeni bir dernek, yeni bir girişim mutlaka desteklenmeli. Kardeş toprakların sevgisini de getirdiler. İlerleyen zamanda çok güzel işlere imza atacaklarına inanarak hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA