Türk Kızılayı Ege Bölgesi Toplantısı Yapıldı

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve yönetim kurulu üyeleri vekaletle kurban kesme kampanyası tanıtımı toplantıları devam ediyor. Kızılay üst düzey yöneticilerinin yeni toplantı yeri Denizli oldu.

Türk Kızılayı Ege Bölgesi Toplantısı Yapıldı
Genel başkan Lütfi Akar'ın yanı sıra Genel sekreter yardımcısı Kemal Akar yönetim kurulu üyesi İsmail hakkı Turunç ve genel müdür Özkan kalemci’nin katıldığı ege bölge toplantısında; Afyon, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak’tan toplam 117 Şube Başkanı ve yöneticisi hazır bulundu.

Vekaletle kurban kesiminin ülke genelinde ihtiyaç sahibi insanlar için önemli olduğu kadar kurban vekaletini güvenli ellere teslim etmek isteyen hayırsever vatandaşlar içinde önemli olduğunu vurgulayan Genel Başkan Akar Kızılay modelini vekalet sahiplerine güven veren bir model olduğunu kaydetti.

Bölge toplantılarının kampanyayı artırma ve destek açısından önemli olduğunu da söyleyen Akar Şube Başkanlarının kampanyaya büyük destek olarak il ve ilçelerde anlattıklarını kaydetti.

Türk kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık; ”Her yıl olduğu gibi bu yılda Urla halkının kurban bağışında bulunabilecekler. Bu bağış için 575 TL. kurban bağışı alacağız. Vekaletle kesilecek kurbanlar ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak.” dedi.

Denizli toplantısına Urla Kızılay İnci Bağdatlı, Ahmet Ünsel, Kadın Kolları Başkanı Emine Kıpkıp, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Altınova katıldı.

Kaynak: İHA