Alaplı Ak Parti’den İtfaiye Personeline Ziyaret

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, 25 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün açmış olduğu standı ziyaret etti.

Alaplı Ak Parti’den İtfaiye Personeline Ziyaret
Stantta sergilenen araç ve gereçler hakkında bilgiler alan Çaturoğlu, itfaiyenin son dönemlerde başarılı çalışmalar yaptığını söyledi.

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ve personeline başarılar dileyen Çaturoğlu, “Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü eskiye nazaran gerek donanım gerekse araç gereç yönünden güçlenerek ilçemize hizmet etmektedir. İtfaiye Müdürümüz ise gerçekten işini seven ve özveri ile yapan bir kardeşimiz. Ben ilçe teşkilatım adına tüm itfaiyecilerin haftasını kutlarım. Gereken tüm desteği de her zaman vermeye hazırız” dedi.

İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın da AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, beraberinde il genel meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dilerek getirerek, çalışmalarında her zaman destek olan Ak Parti İlçe teşkilatına teşekkür etti

Kaynak: İHA