Şehitkamil Belediyesinden Elif Beldesine Sıcak Asfalt

Şehitkamil Belediyesi Elif beldesinde asfalt çalışması başlattı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu ile Atatürk Caddesi'nde başlatılan sıcak asfalt çalışmasını inceledi.

Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu, burada yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl beldenin kanalizasyon çalışmasını tamamladıklarını ve içme suyu ishale hattının da yenilenmesi için proje çalışması yaptıklarını söyledi.

Kanalizasyon çalışmasının ardından bozulan tozlu topraklı cadde ve sokakların asfaltlanması için ilk etapta bin 200 metre uzunluğundaki Atatürk Caddesinin Şehitkamil Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapıldığını belirten Çobanoğlu, şunları kaydetti: "Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Gaziantep Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan'a teşekkür ederim. Beldemizdeki iki bin 400 metre uzunluğundaki Bazo Hoca Caddesi ile Okul Caddesini de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Şahinbey Belediyesi tarafından yapılacağı sözünü aldık" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da beldede başlatılan çalışmaların tüm hızıyla sürdürdüğünü belirtti.

Elif beldesindeki hizmetlerinin asfaltla sınırlı kalmadığını dile getirden Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi olarak bu güne kadar imkanlarımızı değerlendirerek bir sosyal tesis yaptırdık ve bu günde sıcak asfalt çalışmamıza başladık" ifadelerin kullandı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da beldeye hizmetlerinden dolayı Başkan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: AA