Şehitkamil Belediyesi Hizmette Sınırları Aştı

Şehitkamil ilçesinde yapmış olduğu hizmetlerle adından söz ettiren Şehitkamil Belediyesi, ilçe sınırlarını aşarak Elif Belde Belediyesi’nin tozlu ve bozuk yollarını da asfaltladı.

Şehitkamil Belediyesi Hizmette Sınırları Aştı
Elif Beldesi’ni ziyaret eden Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Şehitkamil Belediyesi, kendi sınırları içerisinde asfalt çalışmasını aralıksız sürdürürken, çalışmaları ilçe sınırlarını aştı. İlçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmazken, ilçe sınırları dışında bulunan Elif Beldesi’ne de geniş çaplı bir asfalt çalışması başlattı. Şehitkamil Belediyesi tarafından Elif Beldesi’nde yapılan sıfır asfalt çalışması, başta Elif Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu olmak üzere Belde sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HİZMETİ EN UÇ NOKTALARA TAŞIYOR
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Elif Beldesine yeni asfalt çalışması yapıldığını belirterek, “Elif Beldemize sıfır asfalt çalışması yapan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bende şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyesi hizmeti en uç noktalara götürüyor. Elif Beldemiz hizmete aç bir Beldeydi. Bu Beldede eskiden hiç bir şey yoktu. Tabi biz Ak Parti olarak Belediyeden sonra, İbrahim Çobanoğlu Başkanın çok yoğun gayret ve çalışmalarıyla önce buranın alt yapı sorununu çözdük. Bunun dışında su sorunu vardı onu çözdük. Kanalizasyon sorunu vardı onu da sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz çözdü. Bununla beraber Şehitkamil Belediyemiz buraya bir Sosyal Tesis kurdu. Bunun dışına Elif Belediyesi kendi imkanlarıyla bir Sosyal Tesis yaptı. Tabi burada tarihi bir mezar anıtı vardı, onunda çevre düzenlemesini yaptık. Elif Beldesi bizden ne istediyse yerine getirildi ve getirilmeye de devam edeceğiz” dedi.

İKİ GÜN İÇERİSİNDE SIFIR SICAK ASFALTINI YAPIP, BAŞKANIMIZA TESLİM EDECEĞİZ
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “Elif Beldesine yapılan bu hizmette emeği geçen ekibime çok teşekkür ediyorum. Fakat bu olayın bu noktaya gelmesinde en fazla olan Milletvekillerime teşekkür ediyorum. Biz Milletvekillerimizle bir araya geldiğimizde yalnızca Şehitkamil’in sorunlarını tartışmıyoruz. Şehrin tamamını ele alıp, şehrin hangi noktasında ne tür ihtiyaçları var bunu hesaplamaya çalışıyoruz. Bunu da bir görev bölümü içerisinde yapıyoruz. Milletvekillerimiz ile rutin olarak yapmış olduğumuz toplantılar neticesinde, Elif Beldesine yapılacak işlerle ilgili bize görev verilmişti, Elif Belde Belediye Başkanımızla da bu konuda hiçbir zaman irtibatımızı kesmedik. İmkanlar dahilinde, oradan gelen talepler ve kendi imkanlarımız dahilinde bütçemizle ilgili projelerimizi hayata geçirdik. Bu Beldemize, asfalt çalışması görevi bize düştü. Bizde ekibimiz ile geldik, inşallah iki gün içerisinde sıfır sıcak asfaltını yapıp, Başkanımıza teslim edeceğiz. İnşallah vatandaşlarımız bu güzel Beldemizde huzur ve sağlık içerisinde yaşarlar” diye konuştu.

BELDEMİZDE YAPILAN HİZMETTEN DOLAYI ÇOK MEMNUNUZ
Elif Belde Başkanı İbrahim Çobanoğlu, Şehitkamil Belediyesi’nin örnek bir Belediye olduğunu kaydederek, “Elif Beldemize yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şu anda Elif Beldesi’nin yolları sıfır asfalt yapılıyor. Şuan ki bulunduğumuz yol sıcak asfaltın ilk kez döküldüğü yol. Buda Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na nasip oldu. Bu yolumuz yaklaşık bin 200 metre uzunluğunda. Maliyetini sordum 500 bin TL tutuyor. Başkanımız Fadıloğlu bundan öncede Beldemize Sosyal Tesis kazandırdı. Bunun haricinde banklar ve ağaçlarla beraber yaklaşık 4 yıldır Beldemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkanımıza tüm Belde sakinleri adına tekrar teşekkürlerimizi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA