Yozgat'ta 12 Engelliye Akülü Araba Hediye Edildi

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer’in girişimleriyle Türkiye Omurilik Felçliler Derneği (TOFD) tarafından Yozgat’a gönderilen 12 akülü araba engelli vatandaşlara verildi.

Yozgat'ta 12 Engelliye Akülü Araba Hediye Edildi
Türkiye Omurilik Feçliler Derneği tarafından gönderilen 12 akülü araba Yozgat Engelliler Derneğinde düzenlenen törenle engelli vatandaşlara teslim edildi. Yozgat Engelliler Derneği Başkanı Hamide Taşarslan, Belediye Başkanı Yusuf Başer’in kendilerine büyük destek sağladığını belirterek, “Derneğimizin Türkiye Omurilik Felçliler Derneği ile kardeş dernek olmamızı sağladı. Bugün de derneğimize ilk etapta gele 12 akülü arabayı engelli kardeşlerimize verdik. İnşallah önümüzdeki 9 akülü araba daha gelecek. Katkılarından dolayı TOFD ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer’de TOFD’e teşekkür ederek, “Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Yozgat’a 12 adet külü araba gönderdi inşallah bundan sonra da destekleri devam edecek. Akülü araçların engelli kardeşlerimize hayırlı olusun inşallah bu kardeşlerimiz bu arabalarla daha rahat edecekler” diye konuştu.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, daha sonra Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesine de bilgisayar hediye etti. Bilgisayarları teslim alan Okul Müdür Yardımcısı Ruhi Bakır, Belediye Başkanı Yusuf Başer’e teşekkür etti. Belediye Başkanı Yusuf Başer’de belediye olarak her zaman eğitim ve öğretim kurumlarına destek olmaya çalıştıklarını belirterek, “Daha önce öğrencilerimize bilgisayar sözü vermiştik elimizden geldiği kadarı nispetinde bilgisayarları aldık inşallah önümüzdeki günlerde yine yardımcı olmaya gayret edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA