Trt Denetim Daire Başkanı Mehmet Alkaş, Başkan Yazıcı’yı Ziyaret Etti

TRT Denetim Daire Başkanı Mehmet Alkaş, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Trt Denetim Daire Başkanı Mehmet Alkaş, Başkan Yazıcı’yı Ziyaret Etti
Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ile yakın dost olan ve zaman zaman Akyazı’da da ikamet eden TRT Denetim Daire Başkanı Mehmet Alkaş, Başkan Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek karşılıklı sohbet ettiler.

Başkan Yazıcı ile aralarında çok yakın bir dostluk olduğunu ifade eden Alkaş her fırsatta Akyazı’ya gelerek hem dinlendiğini hem de Başkan Yazıcı’yı ziyaret ettiğini dile getirdi. Akyazı’da olmaktan her zaman mutluluk duyduğunu Akyazı’nın havasının suyunun kendisine çok iyi geldiğini, Akyazı’nın sıcak kanlı insanlarını da çok sevdiğini belirterek Akyazı’da bulunduğu süre içerisinde hem fiziki hem de zihnen zinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise, “Sayın TRT Denetim Daire Başkanımız Mehmet Alkaş ile gerçekten iyi bir dostluğumuz var bizlerde Ankara’ya gittiğimizde kendisine ziyaretlerde bulunuyoruz. Orada kendisi de bizleri çok sıcak karşılıyor ayrıca kendisi sıkı bir Akyazı’lı çünkü Akyazı’yı çok seviyor. Kendisine ziyaretlerinden ötürü de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA