Sağlık-sen'den Başkan Sakallı'ya Ziyaret

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı makamında ziyaret etti.

Tekin, ziyarette Sağlık-Sen Eskişehir geneli yetkili sendika olduğunu sadece üyelerinin değil tüm çalışanların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirtti.

"Milletimizin değerleri, demokrasi ve insan hakları, kamu görevlilerinin hak ve kazanımları doğrultusunda dürüst sendikacılık yapıyoruz" ifadelerini kullanan Tekin, ideolojik sendikacılık yapmadıklarını ve her görüşteki insanlara saygılı olduklarını aktardı.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yetkili temsilcisi olarak kurumlarla iş birliğini önemsediklerini dile getiren Tekin, Odunpazarı Belediyesi'nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve Sağlık-Sen olarak çalışanların lehine olacak her türlü konuda belediyeyle iş birliğine hazır olduklarını kaydetti.

Başkan Sakallı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eskişehir Sağlık-Sen'in çalışmalarını yakından takip ettiğini, sendikanın demokrasinin önemli unsuru olduğunu bildirerek, Tekin'e sendikal çalışmalarda başarılar diledi.

Ziyarette, Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcıları Ömer Söğüt ve Ali Çege de hazır bulundu.

Kaynak: AA