Başkan Kamacı; 'Sıcak Asfalt İçin Kredi Onaylandı”

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, yapılacak sıcak asfalt çalışması için İller Bankası'ndan 2,9 milyon TL’lik kredi için onayının çıktığını belirtti.

Başkan Kamacı; 'Sıcak Asfalt İçin Kredi Onaylandı”
Didim Belediye Meclisinin 2013 Temmuz ayı Meclis toplantısında görüştüğü ve oy birliğiyle karar aldığı sıcak asfalt işi için İller Bankası'ndan alınacak krediyle ilgili müjdeli haber geldi. Belediye Başkanı Mümin Kamacı, İller Bankası'nda sıcak asfalt için 2,9 milyon TL’lik kredi onayının çıktığını söyledi.

Didim Belediyesinin İlçenin ana arterleri için kullanacağı Sıcak asfalt çalışması için İller Bankasına başvurduğu kredi tutarına onay çıktı. Bilindiği üzere Didim Belediye Meclisinin 2013 Temmuz ayı Meclis toplantısında Sıcak asfalt için İller Bankasında kredi çekilmesi konusu görüşülmüş ve oy birliğiyle karar alınmıştı. Bu kapsamda Ege Caddesi, İnönü ve Atatürk Bulvarı, 19 Mayıs, Pınar, Selvi ve Güvenlik Caddelerine toplam 106 bin 339 metrekare sıcak asfalt döküleceği, bunun içinde İller Bankasından 2 milyon 911 bin TL kredi için başvuracağı dile getirilmişti. Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise Sıcak asfalt için İller Bankasında onay çıktığını belirterek, kredi gelmesinden sonra çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi

Kaynak: İHA