Bandırmalı Gazeteciler Cemiyet Kuruyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yeni bir cemiyet kurma çalışmasına başlayan gazeteciler, Belediye Başkanı Sedat Pekel'i ziyaret etti.

Bandırmalı Gazeteciler Cemiyet Kuruyor
Ziyarette gazeteciler adına açıklamalarda bulunan Cemal Atabey, Bandırma’da mahalli basın çalışanları arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek için böyle bir oluşum içerisine girdiklerini söyledi.

Atabey, “Arkadaşlarımızla bir araya gelerek Bandırma ve bölgedeki basın çalışanlarını tek çatı altında toplamak için cemiyet kurma çalışmalarına başladık. Şu anda Bandırma’da acilen gazeteciler cemiyetine ihtiyaç olduğunu görüyoruz. Bu yolda ilk sayın kaymakamımız ile bir araya gelerek onun görüşünü de aldık. Daha sonra başkanımız ile bir araya gelerek fikirlerimizi paylaşmak istedik” dedi.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma basın emekçilerinin yeni bir cemiyet kurmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, "Karşı karşıya olunan sıkıntıların çözümü için yerel basın çalışanlarının birlik ve beraberlik duyguları içerisinde hareket etmesi büyük önem taşıyor. Yeni bir cemiyetin kurulması için alınan bu kararın yine sizlerin gayretiyle sonuç vereceğine inanıyorum. Bandırma’ya hayırlı olsun” dedi

Heyet, daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza’yı ziyaret etti.
Kaynak: İHA