Demirci’de Asfaltlanan Yol Törenle Hizmete Açıldı

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Sayık köyü ile Terziler Mahallesi arasına yapılan 3 Km'lik asfalt yol törenle hizmete açıldı.

Demirci’de Asfaltlanan Yol Törenle Hizmete Açıldı
Açılış töreni Sayık Köyü'nde yapıldı. Törene AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Selami Selçuk, İl Genel Meclis üyeleri ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını köy muhtarı Ramazan Çetinkaya yaptı. Çetinkaya asfalttın çalışmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ise konuşmasında, köylerin sorunlarını gerek köy ziyaretlerinde gerekse muhtarların ve vatandaşların talepleri doğrultusunda öncelik sırasına göre ivedilikle yerine getirdiklerini kaydetti.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “Sizler bizlere destek oldunuz. Hizmet yapanlara destek yapamayanları ise gönderdiniz. Bu millet çok ferasetli. Belki okumadı ya da okuyamadı. Ama feraseti ve gönlü temiz olduğu için hep doğru şeyleri yaptı. O nedenle yapamayanları gönderdiniz. Fakat Recep Tayyip Erdoğan’a seni seçiyorum işlerimi düzeltirsen seni yine seçerim dedi.

Recep Tayyip Erdoğan bir yandan devletin borçlarını ödedi bir yandan da bu memleketi dolandıranları sahtekârların paralarını ödedi.

50 katrilyonluk Cem Uzanların veya onlara bağlı kişilerin özel bankalarla paralarını ödedi.

Bir yandan da duble yollar, bir diğer yandan da üniversiteler, fabrikalar çok büyük termik santraller, büyük barajlar, hızlı trenler ve onların yolları ve şimdi ise hava alanları yapıyor. Büyük üçüncü boğaz köprüleri ve bunlarla ilgili bütün kalkınma hamlelerini yapıyoruz.” dedi.

Demirci ilçesinde ki yatırımları da değerlendiren Selçuk Özdağ, “Bir süre önce milletvekilimiz Uğur Aydemir önderliğinde Demirci bölgesine yapılması planlanan gölet projesi de yürütülüyor. Bugün bu gölet projelerinin de imzaları atılarak 2014 yatırım programına alındı. İnşallah seçimlerden önce tamamlanıp sulu tarıma geçilerek Demircililere hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Özdağ ayrıca, Demirci İlçesi'ne yeni hükümet konağı da yapılacağını ve hastane inşaatının da devam ettiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA