Yenilik Platformu'ndan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’na Ziyaret

Aydın İl Yenilik Platformu (İYP), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti.

Yenilik Platformu'ndan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’na Ziyaret
İl Yenilik Platformu Proje Yürütücüsü Prof.Dr.E.Didem Evci Kiraz ve Proje Sekreteri Figen Emek’i, TKDK İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, Proje Kabul İşlemleri Birim Amiri Derya Daysal, Yerinde Kontrol Amiri Sabahattin Kaya kabul etti.
TKDK ile ADÜ arasında Mayıs 2013 tarihinden itibaren başlayan işbirliği görüşmeleri çerçevesinde Aydın İl Yenilik Platformu ve ADÜ Proje Okulu olarak bundan sonra yapılacaklar üzerine bir görüşme gerçekleştirildi.

İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, TKDK’nın Aydın’da herkese uygun konu başlığı içeren fon kaynakları sağladığını ve bu konularda ADÜ’yü bilgilendirmek istediklerini belirtti.

Çiftçi, Özellikle fon kaynaklarına yönelik alanlarda danışmanlık yapabilecek uzman kişilerin çoğalmasını beklediklerini, bunun için üniversitelerin önemli olduğunu vurguladı.

Platform ve Proje Okulu Yürütücüsü Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz her iki oluşum içinde TKDK ile yakın temas halinde çalışabileceklerini belirtti.

Görüşmede, İl Koordinatörlüğü ve ADÜ işbirliği içinde en yakın zaman diliminde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısının veya bir çalıştayın düzenlenmesine karar verildi.

Ek olarak danışmanlık yapmak isteyenlere yönelik TKDK’nın bilgilendirme toplantıları gibi etkinliklerine katılımın sağlanabileceği konusunda fikir birliğine varıldı.

Ziyaret İl Koordinatörü Erhan Çiftçi’nin “Kalkınmanın Anahtarı”nı Platforma teslim etmesi ve fotoğraf çekimi ile sonlandı.
Kaynak: İHA