İsf Talihlileri Ev ve Peugeot Otomobillerini Teslim Aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İstanbul Shopping Fest kapsamında gerçekleştirilen çekilişte, bir ev ve 6 Peugeot marka otomobil kazanan talihliler anahtarlarını teslim aldı.

Peugeot açıklamasına göre, İSF süresince 150'den fazla markanın yüzde 50'ye varan indirimleriyle alışveriş yaparken kazanan tüketiciler ayrıca banka ve kredi kartlarıyla yaptıkları her 25 liralık harcamaları için bir çekiliş hakkı kazandı.

Çekiliş sonucunda bir ev ve 6 Peugeot marka otomobil kazanan talihliler anahtarlarını İSF İcra Kurulu Üyesi ve Kurucu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Peugeot Satış Direktörü Merih Tüzün ve BKM Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu'nun katıldığı bir törenle teslim aldı.

Peugeot RCZ Evolution 1.6 THP 156 hp otomatik otomobil kazanan Zahide Tolak ile 5 Peugeot 308 ACTIVE 1.6 HDi talihlileri Şeyma Yüce, Haydar Aydemir, Güler Sucularlı, Metin Kür ve Hayrettin Kul otomobillerinin sembolik anahtarlarını Peugeot Satış Direktörü Merih Tüzün'den teslim aldı.

İstanbul Shopping Fest kapsamında yaptığı alışverişle Torium Evleri'nden bir daire kazanan Naci Zorluer ise anahtarını ve tapusunu İSF İcra Kurulu Üyesi ve Kurucu Başkanı Yılmaz Yılmaz'dan teslim aldı.

Kaynak: AA