Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu:

Okulların öğrencilere kapılarını açmasıyla birlikte başlayan İlköğretim Haftasında Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayınlayarak Tavşanlı’da görev yapan yaklaşık 1200 öğretmene başarılar diledi.

Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu:
Kavuncu “Dünyayı tanıyan, modern eğitim araçları ile eğitimlerini gören gençlerimiz karanlık dönemlerimizi tarihe gömecekler” dedi.

Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, İlköğretim haftasıyla ilgili mesajında Türkiye’nin aydınlık yarınları olarak nitelendirdiği çocuklarımız ve gençlerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Kavuncu açıklamasında “ Aydınlık yarınlarımızın teminatları olan sevgili yavrularımızın ve gençlerimizin başlayan Eğitim ve Öğretim yıllarının hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini temenni ediyorum. Değerli öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarına kolaylıklar diliyorum. Aile ve velilerimize de hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Bu güzel ülkenin güzel insanları için daha gelişmiş, yaşanabilir, temiz bir çevrede refah içinde yaşamamız bu çocuklarımızın görecekleri eğitime bağlı. Demokratik olmayan, vesayet altında, insanların kendilerini özgürce ifade edemedikleri, derin köklerle bağlı olduğumuz medeniyetlerden koparılma çabaları içinde yönetilmenin maddi ve manevi bedellerini şimdiye kadar çok ödedik. Dünyayı tanıyan, modern eğitim araçları ile eğitimlerini gören bu gençlerimiz bu karanlık dönemlerimizi tarihe gömecekler” dedi.

Kaynak: İHA