Tstk Başkanı Çakmak'dan Akü Rektörü Solak'a Ziyaret

Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Emin Çakmak, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mustafa Solak'ı makamında ziyaret etti.

AKÜ 200 Yataklı Acil Yardım ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Çakmak, burada yaptığı konuşmada, AKÜ'nün yapmış olduğu yatırımların çok önemli olduğunu, hastanede bulunan teçhizatların İstanbul ve diğer büyük şehirlerdekini aratmadığını belirtti.

Fizik tedavi ve robotik üniteler anlamında Afyonkarahisar'ın ve bölgesinin şanslı olduğunu ifade eden Çakmak, şunları kaydetti:

"Dünyada varolan ve en son güncel teknolojiyle verilen hizmetin Afyonkarahisar ilinde, AKÜ bünyesinde verildiğini görmek bizleri son derece memnun etti. Bundan sonra bu konuya daha fazla eğilerek, önümüzdeki günlerde yoğun bir yabancı hasta akışını sağlayacağız. Rektörümüzün tanıtım ve pazarlama konusundaki vizyonu ve özverisiyle daha hastane hizmet vermeye başlamadan ne denli yoğun çalıştığına da bizzat tanık oldum. Sağlık turizmi alanında yapmış olduğu çalışmalardan dolayı da kendisine en derin şükranlarımı sunuyorum."

Rektör Solak da sağlık turizmi ve eğitiminin daha kaliteli hale gelebilmesi amacıyla son dönemde yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: AA