Masiad İle Yerel Marketler Arasında Protokol İmzalandı

MASİAD, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yerel ekonominin geliştirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında ilçedeki yerel marketler arasında protokol imzaladı.

Masiad İle Yerel Marketler Arasında Protokol İmzalandı
Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği(MASİAD) binasında gerçekleştirilen protokol imza törenine MASİAD Başkanı Turgay Akar, yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Tahtakale, Hisar Gıda, Manavgat Aycan Gıda, Öğrekçi Süper Market, Karakaya Gıda, Öz Gıda ve Topaca Gıda yetkilileri katıldı.

MASİAD Başkanı Turgay Akar, 'Manavgat'ın parası Manavgat'ta kalsın' sloganı ile yola çıktıklarını belirterek, "MASİAD olarak amacımız ticareti geliştirmek, iş adamlarının iletişimini artırmak, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik seviyesini artırmak amacıyla çalışmak. Gıda ticareti yapan esnafla bir toplantı yaparak, karşılıklı bir protokol imzaladık. MASİAD üyelerinin bu gıda ticareti yapan işyerlerinden alışveriş yapmalarını öneriyoruz

Farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Diğer kurum ve kuruluşlar da isterlerse buradaki gıda firmaları ile protokol yapıp hayata geçirebilirler" dedi.

Kaynak: İHA