Esnaf Evler Sosyal Tesisi Hizmete Sunuluyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İnönü Mahallesi Esnaf Evler mevkiinde yapılan düğün salonu olmak üzere çok amaçlı kullanılacak sosyal tesisin açılışına tüm Niğdelileri davet etti.

Esnaf Evler Sosyal Tesisi Hizmete Sunuluyor
Niğde Belediye Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen 2000 kişilik kapasiteye sahip çeşitli müsabaka, tören gibi büyük organizasyonların da gerçekleştirilebileceği sosyal tesis düzenlenecek olan açılış programıyla halkın hizmetine sunulacak.

Büyük projelerin ardı arkasını kesmeyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan bir yatırımı daha Niğdeli hemşerilerinin hizmetine düzenleyeceği açılış programıyla sunacak. Niğde ve Niğdeli için bu güne kadar birçok alanda büyük yatırımlar gerçekleştiren Belediye Başkanı Akdoğan 25 Eylül 2013 Çarşamba günü saat 12.30 da yapılacak olan açılış programıyla Esnaf Evler Sosyal Tesisini Niğdelilerin hizmetine açacak.

Esnaf Evler Sosyal Tesisinin açılışına tüm Niğdelileri davet eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Esnaf Evler Sosyal Tesislerimiz Ramazan Ayı gelmeden tamamlanmıştı ama içinin döşeme işlemleri ile ilgili bir ihale süreci yaşadık. 25 Eylül 2013 Çarşamba günü Saat 12.30’da tesisimizi hep birlikte Niğdeli hemşerilerimizin katılımı ile açacağız. Salonumuzun Niğde’mize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Yapmış olduğumuz tesis çok amaçlı bir salon. Sosyal tesisimizde konferans, düğün ve benzeri her türlü etkinlik yapılabilecektir, günümüz şartlarına uygun modern bir salon yapımını gerçekleştirdik. Çevresi ve çevre düzenlemesiyle ve salonun iç dizaynı ile Niğde’mizin ihtiyacını karşılayacak büyük bir tesisi hizmete sunarak halkımızın isteğini gerçekleştirmiş olacağız. Tesisimizin açılış programına tüm hemşerilerimiz davetlidir. Bu tesisimizin başta İnönü Mahallemize, Murat evler, esnaf evler bölgemizde yaşayan insanımıza ve tüm Niğde’mize hayırlı olmasını diliyorum.
Kaynak: İHA