Başkan Yaşar, Yeşilevler Site Toplantısına Katıldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yeşilevler Mahallesi’nde site toplantısına katıldı.

Başkan Yaşar, Yeşilevler Site Toplantısına Katıldı
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, zaman zaman gerçekleştirdiği site toplantılarına bu hafta Yeşilevler Mahallesi Elif apartmanında devam etti. Toplantıda Başkan Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin hizmetlerinden bahsetti.

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin hayata geçirdiği sosyal projelerden, altyapı ve üstyapı hizmetlerine kadar pek çok konuda mahalle sakinlerine bilgiler verdi. Göreve geldiği günden beri Yenimahallelilere doğru ve dürüst hizmet verme gayretinde olduğunu kaydeden Yaşar, “Vatandaşlarımızın dinine, diline, mezhebine karışmadan herkese hoşgörü içerisinde yaklaştık. Hiçkimseyi ötekileştirmeden, tüm Yenimahalle halkını kucaklayarak bugünlere geldik. Her yönüyle Yenimahalle’ye kalıcı eserler bırakma gayreti içerisinde olduk” dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla bölünen Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin kendi kaynaklarıyla yatırım yapan Türkiye’nin üçüncü belediyesi haline geldiğini kaydederek “Hepinizi kucaklamaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Yenimahalle’yi daha güzel yarınlara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantı, Yenimahalle Belediyesi’nin hizmetlerinin tanıtıldığı sinevizyon gösterisi ile son buldu.
Kaynak: İHA