Ak Partili Aşlık Selçuk'u Ziyaret Etti

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, AK Parti Selçuk ilçe Teşkilatının her ay yapılan ilçe danışma kurulu toplantısına konuk oldu.

Ak Partili Aşlık Selçuk'u Ziyaret Etti
Aşlık, toplantının basına açık olan bölümünde Türkiye'nin ve İzmir'in genel yapısını değerlendirerek, yaklaşan yerel semimler sürecinde ise aday olmak isteyen partililerine de adaylıklarını dışarıya çıkarak açıklamaları konusunda yeşil ışık yaktı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan ilçe danışma kurulu toplantısının açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen yaptı. İlçe Danışma Kurulu toplantısında İzmir Milletvekili Ali Aşlık'ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Yeşilçimen, katılımlarından dolayı tüm partililerine teşekkür etti.

Toplantıda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, Türkiye'nin ve İzmir'in genel yapısından bahsederek muhalefete yüklendi. Muhalefetin bugüne kadar hiç bir işi daha iyi nasıl yaparız diye düşünmeden bütün meselelerinin Ak Partiyi eleştirmek olduğu, mevcut muhalefetin Türkiye'yi bir yerden bir yere getiren insanlara diktatör diye nitelendirdiğine dikkat çene Aşlık; "Siz 30 yıl önce bir Bakan'a; bırakın karakoldaki uzman çavuşa bir şey söyleseniz sizi sabaha kadar karakolda tutarlar, ıslatırlar ve eve gidemezsiniz. Televizyonlardaki canlı yayınlarda bunları söylüyorlar. Nerde diktatörlük. İstanbul'da bir kızı arkadan tekmeledi, pala elinde sokakta dolaştı, geldi saldı ve kaçtı gitti. Bunların hepsi oyun. Türkiye'nin güçlenmesini, Türkiye'nin daha ileriye gitmesini istemeyen kesimlerin bir oyunu bu. Bu nedenle biz Teşkilatlar olarak ve Türk milleti olarak çok daha uyanık olmak zorundayız" diyerek, Ak Parti'ye Doğu meselesi, Güney Doğu meselesi, Kürt meselesinin dayatılan konular olduğunu öne sürdü.

YEREL SEÇİMLER İÇİN ADAY OLAN HERKES KENDİNİ TANITABİLİR
Yaklaşan yerel seçimler konusuna değerlendiren AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, adaylar üzerinde kamuoyu yoklamaları yapılacağını, ilçede sevilen ve en iyi hizmet yapılacağına inanılan halkın seçtiği bir isimle yola devam edeceklerinin altını çizdi. Aşlık, şöyle konuştu: "Önümüzde yerel seçimler var. Kamuoyu yoklamaları yapacağız, bunun için aday olan arkadaşlarımız isimlerini açıklayabilirler. Ben varım diyeceksiniz. Neler yapacağınızı anlatacaksınız. Bildiğiniz gibi artık köyler de oy kullanıyor. Dolayısıyla herkesin bir oyu var. Herkes önemli ve değerli. Biliyorsunuz bir oyla seçim kaybediliyor, yada kazanılıyor. Dolayısıyla aday olacak olan arkadaşlarımız her yere gitmeli, kendini takdim etmeli, tanıtmalı ve sonuçta vatandaşın gönlünde taht kuran hangi isimse bizim bilimsel verilere dayalı çalışmalarımızı ortaya çıkaracak. Buna fırsat vermek lazım. Bu anlamda aday olacak arkadaşlarımız "Ben adayım" deyip rahatça çıkıp konuşabilirler. Bunda bir sıkıntı yok. Ama; kamuoyu yoklamaları yapıldı, temail yoklamaları yapıldı, gönlünden geçen olmadı, bir başkası oldu... O zaman da; ne oluyorum demeyecek, işin bir tarafından tutacak. Çünkü biz; bugünü kurtarma değil, sadece Türkiye'nin değil, bu coğrafyadaki gelecek nesilleri kurtaracak çalışmaların alt yapısını hazırlıyoruz. Bunun için küçük hesap yapmıyoruz, yapmayacağız. Bu küçük hesaplar dostluklarımıza zarar getirmemeli" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA