Melikgazi Belediyesi İlkokulundan Anlamlı Ziyaret

2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması ile "İlköğretim Haftası" çerçevesinde Melikgazi Belediyesi İlkokulu öğrencileri kutlama programı düzenledi.

Melikgazi Belediyesi İlkokulu'nda gerçekleştirilen programda öğrenciler Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılç'a bir buket çiçek hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve 2013-2014 eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Büyükkılıç, şöyle devam etti:

"Mahalle ziyaretlerimiz sırasında Karacaoğlu mahallesinde sınıfların 60 -70 kişilik olduğunu öğrendik ve velilerin isteklerini haklı bulduk. Yer belirlemesi yaparak inşaata başladık 24 derslikli, dersliklerin bilgisayar ve akıllı tahta donanımlı, laboratuarı, spor salonu, sosyal donatıları ile çok modern bir okul inşa ettik. Ayrıca gecekondu önleme bölgesine yine bir okul inşa ettik. Şu anda İldem'de 32 derslikli bir okul inşaatı devam ediyor. Melikgazi Belediyesinin eğitimde hayırsever olduğu bu çalışmalar ile adeta tescillendi. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almalarını önemsiyor ve bu yönde eğitimin ve eğitimcinin dostu bir belediye olarak ne geliyorsa en iyisini yapmak için çaba sarf ediyoruz. Sizler donanımlı ve bilgili olarak yetişeceksiniz ki yarınımızın teminatı olarak bir gün bu makamlarda sizler oturacak ve şehrimize, ülkemize hizmet edeceksiniz."

Büyükkılıç daha sonra, ziyarete bulunan öğrencilere birer kol saati ile kırtasiye, okul çantası ve okuma kitapları hediye etti.

Kaynak: AA