Gümüş’ten AYSO’ya Hizmet Binası Sözü

CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş, Aydın Sanayi Odası’na (AYSO) hizmet binası sözü verdi.

Gümüş’ten AYSO’ya Hizmet Binası Sözü
Bu kenti hep birlikte yöneteceğiz vizyonu doğrultusunda sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini sürdüren Gümüş’ün AYSO ziyaretine yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

Gümüş’ün AYSO ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Başkan Yardımcıları Salih Fahlioğulları, Merve Alpargun Altıntaş, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Takmaklı, Ahmet Günver, Fetay Eliçelik, Levent Candal, Mehmet Küçük,Sinan Yılmaz hazır bulundu.

Mahalle Muhtarlarımızı, sivil toplum örgütlerimizin temsilcilerini belediye meclisimizin doğal üyesi kabul edecek, söz hakkı vereceğiz sözü çerçevesinde bu ziyaretleri gerçekleştirdiğini dile getiren Gümüş AYSO yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri ilgi ve alaka dolayısıyla teşekkür etti. AYSO yönetiminin kendisini tam kadro karşılamasını Aydın’a verilen bir değer olarak gördüğünü dile getiren Gümüş “ Yönetim masamızın doğal üyeleri ile bu kenti hep beraber yöneterek "Keyfiliği","Ben yaptım oldu” yu, saltanat mantığına dayalı “Kötü yönetim” anlayışlarını reddedeceğiz. İnsana saygıyı esas alacak, tüm kesimleri kucaklayacak, iş yaparken ezmeyecek, yaparken yıkmayacak, başkanlık makam yetkilerini baskı aracı olarak kullanmayacak, yardım ederken insanların onurunu çiğnemeyeceğiz” dedi.

Umurlu Organize Sanayi’de 4 yıl, ASTİM’de 2 bin yılından buyana sanayicilerle iç içe olduğunu dile getiren Gümüş “Hem sanayinin hem sanayicinin sorunlarını yakinen biliyorum.1954 yılından bu yana faaliyetlerini EBSO’ya bağlı olarak sürdüren Aydın Sanayi Odası’nın 2008 yılından sonra bağımsız bir oda olarak hizmet vermeye başlaması Aydın için bir onur ve gurur olmuştur. AYSO bu hamlesi ile Aydınlıların ve bizlerin takdirini kazanmıştır.” dedi.

AYSO’nun bu dönem ki yönetiminin Aydın’a katma değer üretme de çok tarihi görevler yapacağına inandığını dile getiren Gümüş “Yönetim kurulu başkanı sayın Mehmet Yunus Şahin Ege Bölgesi İhracatçılar Birliğinde, Aydın’ın ihracata dayalı çalışan sektöründe isim yapmış tecrübeli bir isim. Yönetim kurulu üyeleri de sektörlerinde zirve yapmış önemli sanayiciler. Seçildiğim takdirde yönetim masamızda bu ekibin de bir temsilcisi olacak. Hep birlikte bu kenti yöneteceğiz. Ama burada bir hususu üzülerek dile getiriyorum. AYSO’nun hizmet verecek kendine ait bir binası yok. Bu bina AYSO’ya ve kurumsal kimliğine yakışmıyor.Şimdide Ilıcabaşı kentsel dönüşüm uygulamaları çerçevesinde AYSO başka bir yere taşınacakmış. Bu denli önemli bir kurumun göçmen kuşlar gibi oradan oraya gezmesi açıkçası beni rahatsız ediyor. Seçildiğim takdirde AYSO’ya yakışır bir hizmet binası yapmanın sözünü ve müjdesini veriyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin de, sanayicilerle iç içe olmuş AYSO üyesi Gümüş’ün yönetime talip olmasının kendilerini sevindirdiğini dile getirerek “Çıkmış olduğunuz bu yolda yönetim kurulu üyelerimiz ile başarılar diliyoruz. İçimizden birisinin yönetime talip olması bizleri gururlandırmıştır. Sayın Ahmet Gümüş Aydınlıların yakından tanıdığı önemli bir isimdir. Seçildiği takdirde Aydın’a önemli hizmetler vereceğine inanıyoruz. Ilıcabaşı kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde binayı boşaltmamız gerekiyor.Şimdilik geçici bir çözüm bulduk. Kendilerine AYSO için iyi dilek ve temennilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA