Sandıklı Ülkü Ocakları'ndan Anlamlı Kampanya

Sandıklı Ülkü Ocakları 2013-2014 eğitim öğretim yılında hayırsever esnaf ve vatandaşların katkılarıyla başlattıkları "Bir Harfte Sen Öğret Kampanyası" kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapacak.

Sandıklı Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Demir, yaptığı açıklamada, kampanyaya destek veren esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

Hz. Ali'nin "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" öğretisinden yola çıktıklarını ifade eden Demir, şöyle konuştu:

"İlim ve irfan öğrenmek isteyen herkese kapılarımız her zaman açık. Gerek maddi gerekse manevi her türlü desteğe hazırız. Kampanya kapsamında ilçemiz geneli köy ve beldelerimizde bulunan, maddi durumu yerinde olmayan ailelerin öğrencilerine ulaşacağız. Öğretmenlerimiz ve muhtarlarımızın yardımıyla öğrencilerimize ulaşarak kırtasiye yardımı yapacağız. Bu kampanya eğitim ve öğretim alanında ilk ve son kampanyamız olmayacak. Bundan sonra eğitime yönelik kültürel faaliyetlerimiz devam edecek. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilerim."

Kaynak: AA