Basf, Yenilikçi Ürün ve Konseptlerini Sergileyecek

Kimya şirketi BASF, İstanbul'da gerçekleştirilecek 4. Ev ve Kişisel Bakım Hammaddeleri Kongresi, Orta Doğu ve Avrasya Fuarı'nda yenilikçi malzemelerini ve konseptlerini sergileyecek.

BASF açıklamasına göre, şirket 18-19 Eylül tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek kongre ve fuarda 310 numaralı standda ürün ve konseptlerini sergileyecek. Kongre, bölgenin kozmetik ve ev endüstrisine yönelik ürünlerine ve hizmetlerine odaklanan büyük bir etkinliği olarak öne çıkıyor.

BASF'nin pazarlama uzmanları, endüstri içerisindeki son konseptler ve trendleri ele alan teknik seminerlerde yer alacak. Kişisel bakıma yönelik olan, tüketiciden ilham alan ve Care Creations™ markasına dayanan "Cosmetics for Real Life" konsepti sergilenecek. Ev bakımı pazarıyla ilgili olarak, BASF tarafından fuar sırasında "Yumuşatıcılar için 3D" konsepti sergilenecek.

Ev bakımı ve I&I pazarları için kapsamlı ürün portföylerinden birisini sunan BASF, bu talepleri karşılayan ürünleri hazırlayabilmesi için müşterilerinin doğru malzemeleri seçmesini ve bir araya getirmesini sağlıyor.

Kullanım rahatlığı sağlayan çamaşır deterjanı uygulamaları için BASF, yenilikçi "3D Yumuşatıcılar" konseptini sergileyecek. Dokunma, görme ve koku olmak üzere beş duyudan üçüne hitap eden bu konsept, yumuşaklıktan daha fazlasını sağlayan yumuşatıcılara karşı artan talep nedeniyle geliştirildi.

Kokunun uzun süre kalması ve ayrıca son ürünün rengi ve yapısı gibi estetik yönler çok daha önemli hale geldi. BASF, bu talepleri karşılayan yumuşatıcıların hazırlanmasına yönelik çözümler sergileyecek. Bunların arasında biyodegrade katyonik yüzey aktifler ve ayrıca biyositler, optik ağartıcılar, reoloji düzenleyiciler, renk geçişi önleyiciler ve stabilizatörler gibi ek malzemeler bulunuyor.

BASF, aralarında Luviset® One'nın da bulunduğu, saç bakımı alanındaki son yeniliklerini de sergileyecek. Bunların arasında mineral makyajda kullanım için ideal olan cilt tonu spektrumundan yüksek renk doygunluğu ile demir oksit ve titanyum oksitle kaplanan doğal mika da bulunuyor.

BASF ayrıca cildi koruyan vücut temizleme ürünleri, arttırılmış performansa sahip UV filtreleri, özel anti-aging ürünleri ve deodorantlarda kullanılan bir koku önleyici malzeme başta olmak üzere pek çok yenilikçi malzemeyi ve konsepti tanıtacak.

Kaynak: AA