Ak Parti Bayraklı’Ya Kadın İlgisi

AK Parti’nin çalışmaları ile göz dolduran ilçesi Bayraklı Teşkilatı hız kesmiyor.

Ak Parti Bayraklı’Ya Kadın İlgisi
4 ayda 6.500 yeni üye yaparak bir ilke imza atan Bayraklı Teşkilatı günden güne büyümeye devam ediyor. Son olarak Bayraklı’da çeşitli mahallelerden gelen 22 bayan gönüllü olarak partiye üye oldu. Daha önce hiçbir siyasi etkinlikte bulunmayan 22 bayan partiye üye olarak aktif şekilde çalışmak istediğini belirtti.

İlçe Başkanı Ali Aslan ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Yasemin Akbaş’ın da katıldığı toplantıyla yeni üyelere rozet takılarak üye kayıtları yapıldı. Kadınların siyasette önemine dikkat çeken AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan, kadınlar ile birlikte Bayraklı’ da daha güçlü olacaklarını ifade ederek, "Bayanların siyasetteki etkinliğini daha da arttırmamız gerekiyor. Gelecek günlerde bayanların siyasetteki etkinliğini arttırmaya yönelik projelerimiz olacak. Yeni üye olan arkadaşlarımız Kadın Kollarımızla birlikte bulundukları mahallelerde koordineli çalışarak çalmadık kapı bırakmayacak" diye konuştu.

Partiye üye olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu belirten bayanlar ise AK Parti için gece gündüz durmadan çalışacaklarını belirttiler.
Kaynak: İHA