Van'da Sağlık Ekibininin Darp Edilmesi

VAN - AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, "Gecesini gündüzüne katarak bizim sağlığımız için çaba gösteren personelimize yapılan saldırıyı esefle kınıyorum" dedi.

Gürpınar ilçesine bağlı Sevindik köyünde yaşayan hamile kadını hastaneye ulaştıran ve görev yerlerine döndükleri esnada kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişinin saldırısına uğrayan ambulans şoförü B.L. ile sağlık personelleri B.A. ve N.Ç'nin hastanedeki tedavileri sürüyor.

Van Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi gören sağlık ekibini ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, ekibe geçmiş olsun dileklerini iletti.

Darp edilen sağlık personellerinden olay günü yaşanılanları dinleyen Kayatürk, saldırıda kasıt olduğu şüphesini belirten yaralılara, gerekenin yapılacağı sözünü verdi.

"Gecesini gündüzüne katarak bizim sağlığımız için çaba gösteren personelimize yapılan saldırıyı esefle kınıyorum" diyen Kayatürk, olayın kabul edilemez bir utanç manzaraı olduğunu söyledi.

Kayatürk, bölge halkına hizmet eden, herkesin yardımına koşan sağlık çalışanlarının darp edilmesinin herkesi üzdüğünü vurgulayarak, kadın sağlık çalışanlarının darp edilmesinin ise utanç verici ayrı bir durum olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA