İsıkan'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı münasebetiyle mesaj yayımladı.

İsıkan'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
Isıkan, iyi bir eğitimin toplumu geri kalmışlıktan kurtararak, modern ve ileri bir toplum haline getirdiğini bildirdi. 'Okula ilk defa başlayacak olan öğrencilerimizi heyecanı ile yüreği çarpan minik yavrularımıza ve okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza, değerli mesleği seçen öğretmenlerimize, milli eğitim idarecilerimize ve tüm velilerimize yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum' ifadelerini kullanan Isıkan, mesajına şöyle devam etti:
"Bir milleti yücelten ve ilerleten onun eğitimi öğrenimi ve başarısıdır. İyi bir eğitim bir toplumu geri kalmışlıktan kurtardığı gibi modern ve ileri bir toplum haline de getirmektedir. Bir ülke için yapılacak en önemli yatırım insana, özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırımlardır. Zahmetli, büyük sabır ve özveri isteyen bu yatırımı, hedefi yüksek olan toplumlar, asla göz ardı etmezler. Sevgi öğrenciler, uzun süren bir tatil döneminden sonra yeniden okula dönüyorsunuz. En büyük düşmanınızın tembellik ve cehalet olduğunu asla unutmayınız ve en büyük dostunuzun güzel ahlak, en güçlü silahınızın da bilgi olduğunu asla unutmayın. Değerli öğretmenlerimiz ve eğitim yöneticilerimiz, çevreyle iç içe, toplumla bütünleşmiş, değişim ve gelişime açık bir eğitim anlayışıyla 2013-2014 eğitim-öğretim yılını hep birlikte başarıyla tamamlayacağımıza ve bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin, eğitim camiasının, öğrencilerin ve velilerimizin 2013-2014 yılı eğitim ve öğretim yılını canı gönülden kutluyorum hayırlı olmasını diliyorum."
Kaynak: İHA