Ak Parti'den İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret

AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’i ve şube müdürlerini ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ak Parti'den İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret
İl Müdürü Coşkun Esen, İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri Murat Tuncay, Hayri Öz, Ceyda Çetin Erenler, Hilmi Bülbül ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Fatma Sarıca'nın da katıldığı ziyarette, 2013-2014 eğitim-öğretim döneminin başlangıcında yapılan hazırlıklar, yeni sınav sistemi ve kurumun son durumu hakkında kapsamlı bilgilendirmede bulundu. Milli Eğitim İl Müdürü Coşkun Esen, Kütahya merkez ve ilçelerin genelinde yeni eğitim öğretim dönemine her yönüyle hazır olarak başlayacaklarını, hedeflerinin eğitimin her alanında Kütahya’nın başarı çıtasını daha da yukarılara çıkartmak olduğunu belirtti.

İl Müdürü Esen, her başlangıcın yeni güzelliklerin önünü açtığını yeni başlayacak eğitim-öğretim döneminin de yeni başarılar ve güzelliklerin önünü açmasını dilediklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu da yaptığı açıklamada, Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nü, yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması öncesi hazırlık durumlarını görmek, başarılı bir eğitim noktasında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunmak üzere ziyaret ettiklerini söyledi.

Saraçoğlu, “Milli Eğitim teşkilatımızın 2013-2014 eğitim-öğretim dönemine her yönüyle hazır olduklarını görmüş olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Kadrolarına taze kan olarak atanan öğretmenlerimizle daha da güç kazanmış durumdalar. Önümüzdeki aylarda el birliği ile gerçekleştireceğimiz yepyeni projelerle derslik sayısı ve kadro durumları ile daha güçlü bir eğitim ortamına kavuşacağız. Yapılacak olan yeni okul ve derslikler ile ikili öğretim dediğimiz sabahçı-öğlenci kavramını ortadan kaldırarak tam gün eğitime dönmüş olacağız. Bu sistem ile birçok mağduriyeti ortadan kaldırarak başarının önünü açılacaktır” diye konuştu.

“Bizler güçlü Türkiye’nin sistemli ve başarısı yüksek bir eğitim imkanıyla sağlanacağının bilinciyle hareket ediyoruz ve çalışıyoruz” diyen Saraçoğlu, “Bu nedenle eğitime bir çok kurumdan daha çok önem ve değer veriyoruz. Bunu da ayırdığımız bütçe, uygulamaya koyduğumuz proje ve sistemlerle gösteriyoruz. AK Parti iktidarı olarak 12 yılda eğitimde çok köklü ve sistemde değişiklikler yapılarak başarının ve kalitenin yükseltilmesini sağladık. Bu noktada çok kıymetli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin katkısını her şeyde daha önemli ve değerli buluyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize, velilerimize, sevgili yavrularımıza hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı ve başarı dolu yeni bir eğitim-öğretim hayatı diliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA