Vali Yardımcısı Aslaner'den, Sedefçi'ye Veda Ziyareti

EDİRNE - Kırıkkale'ye atanan Edirne Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi ziyaret etti.

Aslaner, ziyarette yaptığı konuşmada, Edirne'de 5 yıl görev yaptıktan sonra '2013 Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi' ile Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevine atandığını anımsattı.

Görevi gereği bazen ayrılıkların yaşandığını belirten Aslaner, "5 yıldır görev yaptığım süre içerisinde Edirne insanı ile iç içe oldum. Edirne halkıyla aramızda bir sevgi bağı oluştu. Edirne çağdaş bir kent. Tarihin izlerini de modernliği yansıtıyor. Böylesi güzel bir kentin Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile uyum içinde çalışmış olmaktan mutluyum. Başkanımız Hamdi Sedefçi'ye de Edirne'ye faydası olacak her projede bizlerle birlikte elini taşın aldına koyduğu için ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sedefçi de, Aslaner'in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Aslaner'in kendileri için değerli bir isim olduğunu aktaran Sedefçi, "Kendisi Edirne'de görev yaptığı süre içerisinde gönülden emek harcamış, sadece çalışma ortamında değil, Edirne halkının sevgisini kazanan bir isim olmuştur. Kendisi ile tanışma ve çalışma fırsatını bulduğumuz için mutluyuz. Yeni görev yerinde kendisine başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Aslaner, görev yaptığı süre içerisinde aldığı notlardan oluşturduğu "Edirne Sözlüğü" kitabını başkan Sedefçi'ye hediye etti.

Kaynak: AA