Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı’nın Babası Sağlığına Kavuştu

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı’nın babası Temel Canlı, Özel İmperial Hastanesi’nde yapılan bir ameliyatla sağlığına kavuştu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı’nın Babası Sağlığına Kavuştu
Geçen günlerde rahatsızlanan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı’nın babası Temel Canlı (73) prostat şikayetiyle Özel İmperial Hastanesi’ne gelerek üroloji uzmanı Opr. Dr. Ekrem Sağlam’a muayene oldu. Yapılan tetkikler sonrasında ameliyat olması kararlaştırılan Temel Canlı başarılı bir ameliyat geçirerek sağlığına kavuştu.

Kendisini ameliyattan sonra çok iyi hissettiğini ifade eden Canlı, başarılı geçen ameliyatı dolayısıyla doktoru Ekrem Sağlam, hastane başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik ve ekibine teşekkür etti. Canlı ayrıca, hastalığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileten, ziyarette bulunan ve telefonla arayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Temel Canlı’nın ameliyatından sonra hastane ziyaretçi akınına uğradı

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı da, “Babamın ameliyatını başarıyla gerçekleştirerek sağlığına kavuşmasını sağlayan Opr. Dr. Ekrem Sağlam’a, hastane başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik’e, tedavi sürecinde bizi hiç yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve Özel İmperial Hastanesi personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA