Muş'ta "umut ve Gönül Elçileri Gençlik Yuvası" Projesi

MUŞ - Vali Yardımcısı Fatih Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destek Programları kapsamında, "Umut ve Gönül Elçileri Gençlik Yuvası" projesine katılan çocuklarla bir araya geldi.

Demir, Umut ve Gönül Elçileri Derneği'nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygun görülen proje çalışmalarını inceledi.

Ardından projeye katılan çocuklarla bir araya gelen Demir, tecrübe ve deneyimlerini çocuklarla paylaştı.

İyi bir birey olmaları için çocuklara tavsiyelerde bulunan Demir, şöyle konuştu:

"Gençlik Projeleri Destek Programları 2013 yılı yatırım programı kapsamında, Umut ve Gönül Elçileri Gençlik Yuvası projesine katıldık. Muş'ta bu güzel projelerin hayata geçirilmesinden mutluluk duyuyorum. Dernek yöneticisi ve proje sorumlusu Nimet Ataş'ın, değişik branşlarda görev yapan kişileri çocuklarla buluşturması beni çok sevindirdi. Bugün de projeye katılan ve sokakta çalıştırılan çocuklarımızın da yer aldığı ortamda 'tecrübe, deneyim ve paylaşım' adı altında bir ders verdik. Dersin çok güzel ve verimli geçtiğine inanıyorum."

Dernek yöneticisi Ataş ise bu yıl temmuz ayında uygulamaya başladıkları projenin, önümüzdeki yıl temmuz ayına kadar devam edeceğini belirterek, proje kapsamında 4 bin çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

Kaynak: AA