Milletvekilleri Arapgir'de İnceleme Yaptı

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle bölgede inceleme gezisi yaparken, Arapgir ilçesinde karşılaştı.

Her iki milletvekili Arapgir Belediyesi’nde bir süre oturarak, bölgedeki çalışmaları değerlendirdi.
Kemaliye’deki incelemeleri sonrasında Arapgir’e gelen AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, “Bugün içinde bulunduğumuz dünya konjonktüründe ve İslam dünyasında oynanan çok büyük oyunlar var. Başbakanımız ‘ben milletimin sesiyim’ derken, mazlumların da sesi olmuştur. Dünyada olayları sorgulayan tek lider Başbakanımızdır. Dünyaya olaylara seyirci kalmamasını isteyen de bizim Başbakanımızdır. Görülen manzaraları görüp de ağlamayanları kınamak lazım” dedi.

Çalık ise, “Bugün seçim yok, bugün hiç kimseden oy istemiyoruz, gittiğimiz yerlerde sorunları dinliyoruz, varsa eksikliklerimiz onları tamamlamaya çalışıyoruz. Çok önemli hizmetleri biz Arapgir’e getirdik” diye konuştu.

Milletvekili Çalık, beraberindeki partililerle birlikte Arapgir’in, Aktaş, Alıçlı ve Eski Arapgir köylerini gezdi. Çalık, “Malatya büyükşehir oldu. Bütçemiz iki katına çıkacak. Bu bütçe sadece merkezde kalmayacak, bütün il sınırlarına dağılacak. Bu bütçe köylerimiz ve beldelerimizin alt yapısına da harcanacak. Arapgir Belediyesi artık merkezindeki mahalleleri ile ilgilenmeyecek, köyleri ile de ilgilenecek. Arapgir Belediyesi’nin bütçesi de iki katına çıkacak. Köylerimiz 5 yıl boyunca hiçbir vergiye tabi olmayacak” ifadelerini kullandı.

Çalık, köylülerle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA