Milletvekili Üstün, Memleketi Gümüşhane'de İncelemelerde Bulundu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, il genelinde yapımı devam eden ve yapılması gereken tünel, kavşak ve yol çalışmalarını Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile yerinde inceledi.

Milletvekili Üstün, Memleketi Gümüşhane'de İncelemelerde Bulundu
Milletvekili Üstün'ün davetlisi olarak Gümüşhane'ye gelen Turhan ve beraberindekiler, öğlen saatlerinden başlayarak ilk olarak merkez Kırıklı köyünde Kelkit-Köse yol ayrımına konulacak olan kavşakta incelemeler yapıp köylünün de mağdur olmayacağı şekilde çalışmaların devam etmesi için orada hazır bulunan Bölge Müdür Yardımcısı Selahattin Bayram Çavuş'a gerekli talimatı verdi.

Akabinde Kelkit Ünlüpınar beldesine yapılacak olan Pekün Tüneli, Şiran Tersun Dağı Tüneli, İkisu-Şiran Yolu, Kelkit'te bulunan kimi tehlike arz eden kavşak ve virajlar tek tek gezilerek yerinde incelendi. Yapım çalışmaları süren ve yapılması gereken bazı yatırımlarla ilgili bir gün süren programın çok verimli geçtiğini söyleyen Milletvekili Üstün, ''Sayın Genel Müdürümüz sağ olsun, ilimizle alakalı hangi konuyu kendisiyle görüşsek her zaman büyük özveri ve önem göstermiştir. Yaptığımız bir günlük programın ardından ivedi şekilde tamamlanması gereken kimi yatırımları yerinde gösterdik. Verimli bir program oldu. Kendisine ilimiz adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA