CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı Bayramlaştı

CHP Kuşadası ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ve Osman Aydın'ın katılımı ile yapıldı.

CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı Bayramlaştı
CHP ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, partililer yoğun ilgi gösterdi. Bayramlaşma törenine, CHP Aydın milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ve Osman Aydın ile Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, CHP Kuşadası ilçe Başkanı Soner Kaplan, Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri ve gençlik kolları üyelerinin yanında vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan CHP Kuşadası İçe Başkanı Soner Kaplan ile milletvekilleri Baydar ve Aydın hem partililerin hem de Kuşadalılar'ın bayramını kutladı. Daha sonra konuşan Kuşadası'nın CHP'li Belediye Başkanı M. Esat Altungün, tüm partililerin bayramını kutlayarak, "4,5 yıla yakın sürede bir yerel iktidar dönemini geride bıraktık. Kuşadası halkına ve partimize yakışan ve yaraşan bir yönetim tarzımızı ortaya koyuyoruz. Kuşadası'na ve Kuşadası halkına hizmet için yola çıktık. Bu yolda azimle ve sizlerin de desteğiyle ilerledik. Kuşadası’nı ve Kuşadası halkını daha da güzel günler bekliyor. Önümüdeki yerel seçimlerde hedefimiz yüzde 60 ile iktidara gelmek olmalıdır" dedi.

Kaynak: İHA