Yıldırım Belediyesinde Bayramlaşma Coşkusu

Yıldırım Belediyesi ailesi ramazan bayramının 1. günü bir araya gelerek, bayramlaştı.

Yıldırım Belediyesinde Bayramlaşma Coşkusu
Yıldırım Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen geleneksel bayramlaşma töreninde, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, personeli ve Yıldırımlılar’la tek tek görüşerek, bayram tebriğinde bulundu. Başkan Keskin, 17 Ağustos Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılacak kentsel dönüşüm temel atma törenine tüm Bursalıları davet ederken, “17 Ağustos günü bizim ikinci bayramımızdır” dedi.

Yıldırım Belediyesi ramazan bayramı bayramlaşma törenine Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve personelin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ile Yıldırım Mahalle Muhtarları ve çok sayıda Yıldırımlı katıldı.

Yıldırım Belediyesi personelinin tam kadro katıldığı bayramlaşma töreninde, tüm misafirlere çikolata ve kolonya ikramında bulunuldu. Bayramların sevgi ve birlikteliğin gösterildiği en güzel günler olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, “Ramazan ayını tüm hoşgörü ve güzelliği ile geride bıraktık. Allah senesine çıkartmayı nasip etsin. Bayramlar birlikteliğin, vefanın, sevginin gösterildiği değerli günlerdir. Biz de Yıldırım Belediyesi ailesi olarak, ramazan bayramının 1. gününde bir araya geldik. Hepinize katılımınızdan ötürü teşekkür ediyor, nice güzel bayramları bir arada geçirmeyi temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA