Ak Parti Erciş İlçe Teşkilatı'ndan Son İftar Yemeği

Van’ın Erciş ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından son iftar yemeği verildi.

Erciş Şeker Fabrikası yemekhanesinde düzenlenen yemeğe AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci de katıldı.

İftar sonrası açılış konuşmasını AK Parti Erciş İlçe Başkanı Mürsel Göral yaptı. Daha sonra söz alan Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, belediyeye bağlı tüm birimlerle birlikte halkın talep ve isteklerine gece gündüz demeden hizmet ettiklerini söyledi.

Arapoğlu, "İlçe teşkilatımızın düzenlediği bu son iftar yemeğinde partimizin ilçe teşkilatının gençlik kolları, kadın kolları, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerimizle birlikte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Sayın Milletvekilimiz Fatih Çiftci’nin öncülüğünde ilçemizde gerek alt, gerekse üst yapı sorunlarının giderilmesi için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimize bundan sonra da devam edeceğiz. Çünkü Erciş halkı hizmetin en güzeline layıktır. Bu duygu ve düşünceler içinde Ramazan Bayramı'nın da ülkemize, insanlığa kardeşlik, barış ve huzur getirmesine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Milletvekili Çiftci ise, iktidarları döneminde ilçeye kazandırılan yatırımları sıraladı. Partiye üye sayısının son altı ay içerisinde 10 bin rakamına ulaştığını anlatan Çiftci, emeği geçen teşkilat üyelerine teşekkür etti. Erciş’i güzel günlerin beklediğini kaydeden Çiftci, “Sayın Başbakanımızın himmetleriyle bakanlarımızın destekleriyle, bizlerin de gayretleriyle ilçemiz eskisinden daha güzel olacaktır. Erciş ve Ercişli hizmetin en güzeline layıktır. Bilindiği üzere 2014 yılı Mart ayı itibarıyla Van’ın büyükşehir olmasıyla birlikte çok büyük ekonomik kaynaklar buralara gelecektir. Erciş merkez ve köylerinde hükümet olarak altyapı sorunlarını çözdük. Eğitim alanında ilçemize öncekinin iki katı hizmet getirdik. Modern konutları yanında kentsel dönüşümün yakın zamanda başlamasıyla birlikte Erciş, doğunun parlayan yıldızı olacaktır. Bundan adınız gibi emin olunuz. Bu ülkenin emin adımlarla büyümesi için de hükümetimiz tarafından çözüm süreci başlatıldı. Bu çözüm sürecinin gerçekleşmemesi için ana ve yavru muhalefet maalesef elinden geleni yapıyor. Biz istiyoruz ki bu ülkede kan dursun, bu ülke geleceğe emin adımlarla ilerlesin. Artık evlere ateş düşmesin, terörün bitmesi için ehli olan insanın bu sürece destek vermesi gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle şimdiden Ramazan Bayramınızı da kutluyorum. Bu iftarı düzenleyen ilçe teşkilatımıza da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA