Bayrampaşalı Komşular, Aynı Sofrada İftar Yaptı

Bayrampaşa Belediyesi’nin Terazidere Mahallesi’nde kurduğu sokak iftarında aynı mahallede oturanlar, aynı sofrada oruç açtı.

Bayrampaşalı Komşular, Aynı Sofrada İftar Yaptı
Bayrampaşa Belediyesi Ramazan ayı boyunca kurduğu sokak iftarlarıyla bu kez Terazidere Mahallesi sakinlerini buluşturdu. Aynı mahallede oturan yüzlerce vatandaş, aynı sofrada birlikte oruç açtı. İftar yemeğine AK Parti Milletvekili Şirin Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İftara ev sahipliği yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız ve çok sayıda kişi katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, sokak iftarlarının aynı mahallede yaşayan insanları birbirleriyle kaynaştırdığını belirterek, “Bizler her akşam hemen hemen böyle güzel tablolarla karşılaşıyoruz. Bu gün de sizlerle birlikte aynı sofrayı paylaşacağız. Sizlerle birlikte iftar yapacağız. Bu güzel tabloyu oluşturan, bu güzel tabloya katkı veren, emeği geçen başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Özellikle sofrayı şereflendiren ve bu güzel manzarayı oluşturan sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İftara ev sahipliği yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa’da bu yıl Ramazan ayının çok güzel geçtiğini söyledi.

Sokak iftarlarına katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Aydıner, “Allah, Ramazan-ı Şerif’inizi kabul eylesin, yaptığınız ibadetleri, tuttuğunuz oruçları, kıldığınız namazları kabul eylesin. Soframızı şenlendirdiniz, hepinize hayırlı yarınlar diliyorum” dedi.

Ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açtı.
Kaynak: İHA