AK Parti Konya Başkanlığı'ndan İftar Yemeği

KONYA - AK Parti Konya Başkanlığı'nın "Ramazan Sevincini Paylaşıyoruz" ilçe iftarları kapsamında, vatandaşlar Çumra'da bir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, buradati iftarda, AK Parti'nin iktidara gelişiyle huzur ve refahın sağlandığı güçlü bir ülke konumuna geldiklerini söyledi.

Yerlikaya, "Demokrasi rayına oturdu ve şimdi millete kastedenler hangi mevkide olurlarsa olsunlar cezalarını alıyorlar" dedi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Baloğlu ise ramazan boyunca düzenlenen iftar programlarına katılarak vatandaşlarla olmaya özen gösterdiklerini ifade etti.

Bu programların kendileri için son derece faydalı olduğunu aktaran Baloğlu, "Ramazan bereketin ve rahmetin bol olduğu bir aydır. Bu ayda il teşkilatı olarak bizler de bu rahmeti yaşadığımıza inanıyoruz. Son zamanlarda ülkemizi bölmek, karıştırmak ve hükümeti devirmek için birtakım kesimler bazı olaylar çıkardı. Ama Allah'a şükürler olsunki milletimizle birlikte bizler, ülkemizin birliği için dua ordusu halindeyiz. Her zamanki gibi onların bu çabalarını boşa çıkarmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA