AK Parti Elazığ Milletvekili Alpay'dan Vali Erol'a Teşekkür

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Elazığ'dan Konya'ya atanan Vali Muammer Erol’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Alpay'dan Vali Erol'a Teşekkür
AK Parti il binasında İl Başkanı Ejder Açıkkapı ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Alpay, son Valiler Kararnamesi ile Konya'ya atanan Vali Muammer Erol ile çalışmanın kendileri için şeref ve onur olduğunu söyledi.

Vali Erol'un görev süresi içinde Elazığ'a bir çok alanda önemli projeler geliştirerek, şehrin geleceğine önemli katkılarda bulunduğuna işaret eden Alpay, ayrıca finansmanının Avrupa Birliği fonlarından karşılanacak olan 'Eğitim Vadisi Projesi'nin Elazığ'da da yapılmasında Vali Muammer Erol'un önemli katkıları olduğunu ve Erol'dan çok şey öğrendiğini ifade etti.

Alpay, "Valimiz yaptığı işlerin reklamını yapmayı sevmeyen Allah rızasını gözeten insanlık ve devlet tecrübesi adına ondan çok şeyler öğrendiğim bir insandı" dedi.

Alpay, Elazığ'a yeni atanacak olan Ömer Faruk Koçak'ın da aynı şevkle Elazığ'a hizmet edeceğine dair inançlarının tam olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA