MHP Yenişehir İlçe Teşkilatından Partililere İftar

BURSA - Bursa Yenişehir MHP İlçe Teşkilatı bin 500 partilisine iftar verdi.

Atakent Sitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Bursa Milletvekili Necati Özensoy, İl Başkanı Tevfik Topçu, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşleriyle katıldı.

İftar sonrası konuşan MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kulu, amaçlarının manevi anlamı yüksek ramazan ayında partililerle bir araya gelmek olduğunu belirterek, ''Biz amacımıza ulaştık. İftarımıza katılan misafirlerimizle partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' dedi.

İl Başkanı Tevfik Topçu da konuşmasında ağırlıklı olarak yerel seçimlerden söz etti.

2009 seçimlerini çok az bir farkla kaybettiklerini dile getiren Topçu, ''Bu seçimde Bursa'nın tüm ilçelerinde şanslıyız. Ancak Yenişehir için bu kez kesin kazanacağız diyoruz. Allah'ın izniyle Yenişehir'i MHP'li bir belediye ile tanıştırmanın zamanı gelmiştir'' diye konuştu.

MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy da AK Parti iktidarının ülkeyi 11 yılda uçurumun kenarına getirdiğini iddia ederek, şunları kaydetti:

"Buna dur demek için yerel seçimlerde AKP'ye bir ihtar vermeliyiz. Bunun için çok çalışacağız. Türkiye'de adına açılım denen süreç ülkemizi karanlığa sürüklüyor. Bebek katili ile masaya oturuluyor ve terör örgütü artık daha cüretkar hale geldi. Ekonomi ciddi anlamda sıkıntı içinde. Çiftçi ektiği hiçbir üründen para kazanamaz durumda. Bu nedenle bu sıkıntıların bitmesi için artık AKP iktidarından kurtulmak gerekiyor. Biz MHP olarak bu yerel seçimlerde gerçekten iddialıyız.''

İftara MHP'lilerin yanısıra TSO Başkanı Orhan Torun ve yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, Bursa Genç Yenişehirliler Platformu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA