Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni

KIRIKKALE - Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları sona erdi.

Başpınar Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü ile sporcular ve aileleri katıldı.

Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, sporcu ve ailelerini kutladığını belirterek, dinamik toplumların spor yapan, sporla uğraşan kişilerden oluşan toplumlar olduğunu söyledi.

Sporla uğraşmayan, yerinde oturan toplumların dinamizmini kaybettiğini ifade eden Kolat, genç sporculara şöyle seslendi:

"Evde kalsaydınız bilgisayarın başında bir takım oyunlar oynayacaktınız. Ama burada ne güzel dostluklar, kardeşlikler kazandınız. İnşallah bundan sonra ki çalışmalarınızda da bu branşları geliştirerek spor yapmaya devam edeceksiniz. Bizim sizden arzumuz, isteğimiz dinamik bir toplum olabilmek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Antrenörlerimiz, öğretmenlerimiz gerçekten büyük fedakarlık yaptılar. Belediye Başkanı Korkmaz'a da katkılardan dolayı teşekkür ederim."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlü de toplumda paylaşabilmeyi, sevmeyi ve hoşgörü içerisinde birbirleriyle yaşayabilmeyi öğrenebilmek ve bunu sağlıklı bir bünyeyle yapabilmenin ancak sporla mümkün olacağını bildirdi.

Konuşmaların ardından, Vali Kolat ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Kaynak: AA